3 uger med motion graphics

23. maj 2016.id2015-18.0 Likes.0 Comments

Her på 2. semester havde vi i sidste halvdel af vores seneste modul tre hele uger med motion graphics. Kurset var et fællesforløb sammen med GD1 og KK1, og var delt op i fire forskellige opgaver.

 

Postkort fra…

Vores første motion graphics-opgave gik ud på at lave en animation hver, ved navn ‘Postkort fra… (en selvvalgt afsender)’. Animationen skulle have en længde på 15-20 sekunder, og skulle bestå af fire scener/stop samt en logoanimation.

 

Musikvideo

Tre musiknumre, produceret af studerende i lyddesign fra Sonic College i Haderslev, blev givet til henholdsvis ID1, GD1 og KK1. Numrene blev delt op, så vi havde omkring 10 sek. hver, hvortil vi skulle animere et abstrakt univers med udgangspunkt i geometriske grundformer. Her er Interaktivt Designs samlede musikvideo:

 

Stop Motion

I denne opgave fik vi, i mindre grupper, tildelt et materiale hver, som vi skulle kreere en fortælling med i stop motion. Af materialer var der bl.a. papir/pap, tekstiler, plastik, sand/sten, og i vores gruppe trak vi modellervoks/ler/mudder.

 

Titelsekvens med inspiration fra en motion designer

Her skulle vi i tremandsgrupper producere titelsekvenser til fiktive film omhandlende forskellige forudbestemte motion designere. Her er det færdige resultat fra gruppen der fik designeren Robert Abel, og som valgte at arbejde med Virtual Reality:

 

Nicolai og Nicolai, ID1518

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kopy Theme . Proudly powered by WordPress . Created by IshYoBoy.com