Tillykke, til alle dimittender fra #id1316

30. juni 2016.ockley.0 Likes.0 Comments

Så er sommeren over os, og det betyder at vi igen skal sige farvel til et nyt hold dimittender. Vi vil gerne bruge pladsen her på også at sige stort tillykke til jer alle. I kom alle godt gennem den afsluttende eksamen og vi er sikre på at I kommer til at gøre det godt ude i branchen. Vi nåede at tage et sidste billede af jer allesammen uden for Riz Raz.

gruppebillede_id1316Ølposen var et godt valg

En af de ting I fik med jer var vores hjemmelavede “ølpose”. Den kom frem under en frokost, som en “vi gør det sgu!” ting. Det var vores behov for at kombinere lysten til at lave noget med skriften Boecklin, give jer noget praktisk og samtidig tage lidt pis på snakken om procesvideo og “arbejde med materialet”.

Ølposen er ment til at kunne have rundt om halsen og den kan indeholde en dåseøl eller en flaske, så man har begge hænder fri til at skrive, spille computer eller … strikke stående!

Hav nu en god sommer allesammen og hold os opdateret på hvor I begiver jer hen i verden!

 

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kopy Theme . Proudly powered by WordPress . Created by IshYoBoy.com