Samarbejde med lyddesignere fra Sonic College

1. april 2016.Eng Agger.0 Likes.0 Comments

Workshoppen ”Med inspiration fra lugtesansen” er et samarbejde mellem Sono- og Mediekommunikation, UC Syd og Interaktivt Design, DMJX

Det primære mål med workshoppen er at give de studerende en praktisk erfaring i at arbejde sammen med beslægtede faggrupper. Begge retninger har overlappende områder som f.eks. kommunikationsfag, kunderelationer, ide- og design proces ol.

Det sekundære mål er at styrke de studerende mulighed for at bygge relationer og netværk med sandsynlige senere samarbejdspartnere.

De to uddannelser har fokus på hver sin sans, henholdsvis syns – og høresansen. Derfor har vi i workshoppen valgt at tage udgangspunkt i lugtesansen, for at lade de studerende mødes om “et fælles tredje”.

Ud fra et oplæg om selve lugtesansen ved Per Møller lektor/PHD fra Department of Food Science, skal de studerende sammen producere et visuelt/auditivt værk, som bygger på deres egne erfaringer/erindringer.

Workshoppen var tilrettelagt og udført af Finn Markwardt og Eng Agger

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kopy Theme . Proudly powered by WordPress . Created by IshYoBoy.com